Heroshot Badge

Vi tilbyder full-service til boligforeninger

I en boligforening er der mange forskellige typer rengøringsopgaver, der skal løses. Der er den daglige drift med rengøring af bl.a. trappeopgange og andre fællesarealer. Og så er der de opgaver, der kun udføres lejlighedsvis som eksempelvis flytterengøring og slibning af gulve. Mange boligforeninger har en fast aftale omkring ejendomsservice med ét firma og bruger et eller flere andre firmaer i forbindelse med flyttesager eller andre ad hoc opgaver.

Vi tilbyder full-service ordninger til boligforeninger i Odense. Så behøver du kun ringe ét sted, når der er brug for at få lavet noget - kontakt os, så udarbejder vi et tilbud til din boligforening!

Tag kontakt Heroshot

Alt dette kan vi, og mere til - bare spørg!

Vi leverer som nævnt hele pakken, og kan kort sagt tilbyde totalløsninger og skræddersyede servicekoncepter til boligforeninger indeholdende bl.a.:

  • Ejendomsservice (trappevask, vinduespudsning, rengøring af fællesarealer mv.)
  • Flytterengøring
  • Slibning/behandling af gulve
  • Skimmelsanering
  • Håndværkerrengøring
  • Asbestsanering

Skulle der være andre opgaver foreningen har brug for at få udført, så er der gode chancer for, vi kan hjælpe. Giv os et kald eller send en mail med en forespørgsel på opgaven, så finder vi en løsning.

Specialister i slibning og behandling af gulve

Lige præcis når det gælder slibning og behandling af gulve, tør vi godt prale ekstra meget af vores arbejde. Vi har nogle rigtig dygtige medarbejdere, der har stor erfaring og stor ekspertise inden for slibning og behandling af alle typer trægulv. Kontakt os på telefon, mail eller via vores kontaktformular, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for gulvbehandling.

Crvinduespolering.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK