Heroshot Badge

Erhvervsrengøring i Kolding for virksomheder, boligforeninger m.fl.

Vi udfører erhvervsrengøring med høj kvalitet og til aftalt tid. Grundig og stabil rengøring er noget af det, der er med til at skabe de mest optimale betingelser for et godt og sundt arbejdsmiljø. Derfor har vi konstant fokus på at levere kvalitetsrengøring.

Vi løser alt fra faste opgaver til ad hoc opgaver for virksomheder, private og offentlige institutioner, boligforeninger i og omkring Kolding. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger inden for følgende områder:

  • Almindelig rengøring
  • Højderengøring
  • Industrirengøring
  • Vinduespudsning
  • Asbestsanering
  • Håndværkerrengøring

Kontakt os og fortæl om dine behov og krav til rengøring, så udarbejder vi et skræddersyet tilbud!

Tag kontakt Heroshot

Fast kontaktperson til din rengøring

Vi har som en fast del af vores aftaler en kontaktperson. Det betyder, du som erhvervskunde altid kan komme i kontakt med os, uanset tidspunkt på dagen samt om det er hverdag, weekend eller helligdag.

Stabil og effektiv erhvervsrengøring i Kolding

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, så vi altid kan tilbyde vores kunder den mest effektive rengøring.

Vi lægger bl.a. stor vægt på, at vores medarbejdere skal have de mest optimale arbejdsforhold. Dette er for os noget af det, der er med til at gøre os i stand til at holde på vores yderst kompetente og motiverede rengøringsassistenter. Ancienniteten hos vores medarbejdere er høj for branchen - og vores kunder er glade for, at de møder de samme ansigter hver dag, som kender lokalerne og de forskellige behov til rengøringen hos den enkelte kunde.

Crvinduespolering.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK