Heroshot Badge

Rengøring i Odense for virksomheder, institutioner m.fl.

Professionel og veludført rengøring giver efter vores erfaring de bedste rammer for et godt arbejdsmiljø. Derfor arbejder vi med det mål for øje, at vi hele tiden leverer den rette kvalitet i rengøring på de aftalte tidspunkter - og selvfølgelig med de mest skånsomme rengøringsmidler.

Vi løser både faste rengøringsopgaver, specialopgaver og ad hoc opgaver inden for erhvervsrengøring Odense og omegn. Ud over traditionel kontor- og erhvervsrengøring kan vi tilbyde:

  • Daglig rengøring
  • Industrirengøring
  • Højderengøring
  • Vinduespudsning
  • Håndværkerrengøring
  • Asbestsanering

Kontakt os, så laver vi et tilbud til dig på netop din rengøringsopgave!

Tag kontakt Heroshot

Du får rengøring med fast kontaktperson

Hos CR Vinduespolering og Rengøring har alle vores erhvervskunder en fast kontaktperson, der er til at komme i kontakt med på alle tider af døgnet. Det betyder kort sagt, at du som erhvervskunde kan ringe til os også uden for telefontid, hvis der opstår et akut problem, der kræver rengøringshjælp.

Effektiv og stabil erhvervsrengøring i Odense

Vi arbejder konstant på at udføre effektiv rengøring ved bl.a. hensigtsmæssig brug af maskiner og ved at bemande efter behov. Dette er årsagen til, vi kan levere rengøring til vores mange kunder i og omkring Odense til aftalt tid og med høj kvalitet.

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har de mest optimale arbejdsforhold. Dette er for os noget af det, der gør, at vi er i stand til at holde på kompetente og motiverede rengøringsassistenter. Ancienniteten hos medarbejderne er høj for branchen - og vores kunder er meget glade for at møde de samme ansigter i dagligdagen, som kender lokaliteterne og kunderne med deres forskellige ønsker og behov til rengøring.

Crvinduespolering.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK